Портфолио Новости

Головна Портфолио Новости

Бізнес віза


Ця категорія стосується людей, які збираються перебувати в Польщі терміном до 3 місяців з метою робочої поїздки (підписання контрактів, тощо), але не дає право займатися професійною діяльністю. Якщо ви плануєте відвідування своїх ділових партнерів або переговори в Польщі, то вам необхідно отримати ділову або бізнес-візу.

Зверніть, будь-ласка, увагу що люди, які офіційно не працевлаштовані та не провадять підприємницької діяльності – не можуть подати документи на дану візову категорію.

Особливості цього виду візи в тому, що вона, як правило, передбачає можливість багаторазового в’їзду та вважається мультивізою.

Для отримання бізнес візи до Польщі необхідно щоб приймаюча сторона, ваш бізнес – партнер, оформив запрошення.

  • Список документів для отримання бізнес візи:

  • діючий закордонний паспорт,
  • довідка з місця роботи,

  • банківські виписки, що підтверджують наявність у претендента необхідних засобів, для здійснення поїздки. 
  • Запрошення, яке виготовляється на фірмовому бланку компанії та містить реквізити польської сторони: назву фірми, контактні дані, ім’я директора і т.д.

Консульський збір на службову візу становить 35 євро

Мінімальний термін на який можуть поставити бізнес візу це 20 днів перебування протягом коридору 60 днів з дворазовим використанням. Після отримання такої візи наступна  зазвичай ставиться 360/90+90, тобто протягом року підприємець може знаходитись 90 днів у першому півріччі і 90 днів у другому, хоча на візі просто зазначається 90 днів час перебування протягом року.

Якщо ви маєте дві або більше відїжджених річних бізнес візи, можна спробувати просити наступну візу на два роки.

Отримавши бізнес візу не слід забувати про її правильне використання. Хоча отримана віза є шенгенською бізнес візою потрібно пам’ятати про правило основної держави і правило першого в’їзду.




Адреса

м. Тернопіль вул. Танцорова 43/1

Телефон

+38 (067) 354 30 58
+38 (096) 709 70 75

Головна