Портфолио Новости

Головна Портфолио Новости

Шенгенська туристична віза до Польщі

Вас приваблює відпочинок за кордоном, наприклад, відпочинок у Польщі? Для цього вам знадобиться шенгенська туристична віза до Польщі (wiza turystyczna), з якою ви зможете не тільки побачити країну, але, при бажанні, відзначити Новий рік чи Великдень у Польщі. Якщо ви не бажаєте користуватися послугами класичних туроператорів, ми готові допомогти Вам в оформленні шенгенської туристичної візи до Польщі.

Туристична віза до Польщі дасть вам можливість з'їздити і в інші країни ЄС, наприклад, сусідні Чехію, Німеччину, Словаччину, Австрію. Для цього у вас буде достатньо часу, адже шенгенська віза дає право перебувати у всіх країнах Шенгену в загальній складності до 3 місяців протягом півроку.


Ви самостійно можете спланувати свій тур до Польщі або тур до Варшави. А для оформлення туристичної шенгенської візи ми забронюємо для Вас квитки і готель не тільки у Варшаві, але і в будь-якому іншому місті Польщі. За Вашим бажанням допоможемо оформити та подати заяву до консульства Польщі з дотриманням усіх необхідних вимог консульства, щоб шенгенська віза не залишилась для вас лише мрією.  У разі необхідності забезпечимо Вам трансфер з вокзалу чи аеропорту до готелю, а також надамо послуги наших професійних гідів - вони відкриють для Вас найвідоміші і потаємні пам'ятки Варшави. А якщо ви побажаєте, організуємо вам VIP тур до Польщі.

Шенгенська туристична віза видається в Консульство Польщі (за місцем вашого проживання). Туди треба подати наступні документи:

  • Документ, що підтверджує мету поїздки:
  1. - підтвердження проживання (напр., запрошення з підтвердженням спонсорування від запрошуючої особи, у якої передбачається проживати; документ з установи, що гарантує проживання чи інший документ із зазначенням, що проживання оформлено відповідно до законодавства країни-члена Шенгенської зони, напр., ваучер чи бронювання готелю (оплачується мін. 50% при бронюванні на території Польщі, в разі виїзду в інші країни Шенгену - 100%); якщо це неможливо, відповідний письмовий опис запланованої поїздки.
  2. - підтвердження маршруту поїздки (напр.,  бронювання чи інший документ з описом передбачуваного плану подорожі, напр., зарезервований зворотний квиток); якщо це неможливо, відповідний письмовий опис запланованої поїздки.
  • Довідка з місця роботи (з інформацією про доходи) чи інший доказ наявності фінансових коштів і наміри повернутися в країну, (напр., виписка з банківського рахунку / кредитної картки мінімум за 3 останніх місяці, підтвердження наявності нерухомості в країні прописки чи підтвердження про спонсорування).



Адреса

м. Тернопіль вул. Танцорова 43/1

Телефон

+38 (067) 354 30 58
+38 (096) 709 70 75

Головна