Портфолио Новости

Головна Портфолио Новости

Студентська віза в польщу


Генеральне Консульство Польщі інформує, що візові анкети нижче наведених категорій осіб:

а) студенти, які мають підтвердження про прийом на навчання в Польщі;

б) одного з батьків неповнолітніх представників вище вказаної категорії, який буде його супроводжувати

будуть прийматися у Пунктах Прийому Візових Анкет без потреби попередньої реєстрації в нижче наведений період:

у Харківському консульському окрузі - від 01.07 по 30.09.2016 р.

у Львівському консульському окрузі - від 01.08 по 15.10.2016 р.

у Луцькому консульському окрузі - від 01.07 по 30.09.2016 р.

у Київському консульському окрузі - від 01.07 по 15.10.2016 р.

в Одеському консульському окрузі - від 01.07 по 15.10.2016 р.

у Вінницькому консульському окрузі - від 01.07 по 15.10.2016 р.

 Особи, котрі не мають дорослих закордонних паспортів повинні якнайшвидше подати документи на їх виготовлення. Якщо для цього потрібні додаткові довідки чи документи просимо звертатися до наших представників у яких Ви подавали документи на навчання, або звертатися безпосередньо до нас в УІТМ. Ми підготуємо для Вас відповідні документи.
  • Візова анкета, заповнена латинськими літерами (польською, англійською або українською в транслітерації) та підписана особисто заявником. Візова анкета для неповнолітньої дитини подається і підписується одним із батьків або опікунів.
  • Дві кольорові фотографії, що відповідають наступним вимогам: вони мають бути кольоровими, чіткими, бути на білому фоні та контрастними, розміром 3,5 х 4,5 см, надрукованими на високоякісному фотопапері, мають бути зробленими не раніше 6-ти місяців до подачі документів і відповідати дійсному вигляду заявника. На фотографіях мають бути чітко відображені очі та обличчя з маківки голови до верхівки плечей. Обличчя має бути без головного убору і займати 70-80% фотографії; погляд має бути спрямований в камеру; рот має бути закритим; волосся не повинно закривати обличчя.
  • Підписаний заявником закордонний паспорт, оригінал та копія, дійсний принаймні три місяці після дати останнього запланованого виїзду з території країн ЄС; паспорт має містити принаймні дві вільні сторінки (для віз) і має бути виданим не раніше, ніж 10 років тому. Продовжені паспорти прийматися до розгляду не будуть. Паспорти приймаються без будь-яких обкладинок (пластикових чи шкіряних). Будь ласка, додайте копії сторінок паспорту з Шенгенськими візами та останньою національною візою за останні три роки.
  • Якщо у Вас є інші закордонні паспорти, їх потрібно додати до анкети (оригінали та копії). Якщо попередні паспорти були здані, в українському паспорті має бути відповідна відмітка або довідка з ОВІРу про його вилучення.
  • Внутрішній паспорт – оригінал і копія всіх сторінок з відмітками.
  • Рішення про зарахування студента до Університету польською мовою в оригіналі та копії (DECYZJA KOMISJI REKRUTACYJNEJ). На копії рішення про зарахування повинні чітко бути видні усі печатки з оригіналу.
  • Медичний страховий поліс – оригінал та копія, який покриває 30000 € і є дійсним в усіх країнах ЄС або світу, сума франшизи не повинна перевищувати 150 €. Усі дані заявника в страховому полісі повинні бути правильними (ПІБ, яким було оплачено страховий збір, або номер страхового полісу, повна домашня адреса проживання, номер паспорта й дата народження). Cтраховий поліс повинен бути поданим з квитанцією про оплату, в якій будуть зазначені ПІБ заявника або номер полісу.
  • Додатково, неповнолітнім особам (до 18 років) потрібно надати:
    • свідоцтво про народження, оригінал та копія
    • копії внутрішніх паспортів батьків
    • нотаріально засвідчений дозвіл від обох батьків/офіційних опікунів на виїзд дитини закордон і виготовлення візи. Якщо є тільки один опікун, це потрібно підтвердити, надавши рішення суду про одноосібне опікунство, свідоцтво про смерть або інший документ. Зауважте, будь ласка, що нотаріально завірений дозвіл від батьків/офіційних опікунів на виїзд дитини закордон повинен містити наступну інформацію: країни виїзду (Республіка Польща), чітко зазначений термін дії нотаріально завіреного дозволу на виїзд закордон (09.09.2016 - 09.09.2017).
    • також у цих документах батьки можуть дати свою згоду на підписання їх дитиною в Республіці Польща договору про надання освітніх послуг, угоди з банком, а також інших документів пов`язаних з навчанням та проживанням на території Республіки Польща. Тоді цей документ буде долучений до особової справи в університеті) 
      • Дві кольорові фотографії, що відповідають наступним вимогам: вони мають бути кольоровими, чіткими, бути на білому фоні та контрастними, розміром 3,5 х 4,5 см, надрукованими на високоякісному фотопапері, мають бути зробленими не раніше 6-ти місяців до подачі документів і відповідати дійсному вигляду заявника. На фотографіях мають бути чітко відображені очі та обличчя з маківки голови до верхівки плечей. Обличчя має бути без головного убору і займати 70-80% фотографії; погляд має бути спрямований в камеру; рот має бути закритим; волосся не повинно закривати обличчя.
      • Підписаний заявником закордонний паспорт, оригінал та копія, дійсний принаймні три місяці після дати останнього запланованого виїзду з території країн ЄС; паспорт має містити принаймні дві вільні сторінки (для віз) і має бути виданим не раніше, ніж 10 років тому. Продовжені паспорти прийматися до розгляду не будуть. Паспорти приймаються без будь-яких обкладинок (пластикових чи шкіряних). Будь ласка, додайте копії сторінок паспорту з Шенгенськими візами та останньою національною візою за останні три роки.
      • Якщо у Вас є інші закордонні паспорти, їх потрібно додати до анкети (оригінали та копії). Якщо попередні паспорти були здані, в українському паспорті має бути відповідна відмітка або довідка з ОВІРу про його вилучення.
      • Внутрішній паспорт – оригінал і копія всіх сторінок з відмітками.
      • Рішення про зарахування студента до Університету польською мовою в оригіналі та копії (DECYZJA KOMISJI REKRUTACYJNEJ). На копії рішення про зарахування повинні чітко бути видні усі печатки з оригіналу.
      • Медичний страховий поліс – оригінал та копія, який покриває 30000 € і є дійсним в усіх країнах ЄС або світу, сума франшизи не повинна перевищувати 150 €. Усі дані заявника в страховому полісі повинні бути правильними (ПІБ, яким було оплачено страховий збір, або номер страхового полісу, повна домашня адреса проживання, номер паспорта й дата народження). Cтраховий поліс повинен бути поданим з квитанцією про оплату, в якій будуть зазначені ПІБ заявника або номер полісу. Страховий поліс має бути дійсний від 08.09.2016р. до 1.10.2016 р.



Адреса

м. Тернопіль вул. Танцорова 43/1

Телефон

+38 (067) 354 30 58
+38 (096) 709 70 75

Головна